kundaktiviteter phoniro ny

Ett samarbete med oss ska vara givande på mer än ett sätt. Därför arrangerar vi utbildningar, användarträffar, seminarier och inspirationsdagar på flera orter för våra kunder. Våra kunniga kursledare har mångårig verksamhetskompetens och genomför såväl schemalagda kurser som skräddarsydda kurstillfällen utifrån varje kunds enskilda behov. Våra omtyckta kundaktiviteter garanterar inspiration, nytänkande, erfarenhetsutbyten och möjlighet för dig att knyta värdefulla kontakter och ta del av de senaste verksamhetsförändringarna. Vi deltar även på konferenser och mässor runt om i Sverige. Är du intresserad av en egen kundaktivitet i kommunen? Vi hjälper gärna till.

Har du frågor kring våra aktiviteter? Kontakta Johanna Lethin Jacobson på e-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

 

KUNDAKTIVITETER

VI ÄR FÖRELÄSARE OCH UTSTÄLLARE I FLERTAL KOMMUNER
Vi erbjuder inspirationsseminarier för er verksamhet för t ex uppstart inför nya utmaningar. Nystart. Kickoff.  Tema är verksamhetsutveckling och välfärdsteknik. Varmt välkommen med offertförfrågan till kontakt[a]phoniro.se

REGIONAL 1-DAGARS ANVÄNDARTRÄFF LITE MINDRE, LITE NÄRMARE
Finns intresse? Kontakta oss på kontakt[a]phoniro.se för intresseanmälan. Ej bindande.

WEBINARIUM
Webinarium är ett smidigt sätt att ta del av information om nya lösningar och produkter. Frågor och svar ges i realtid. Presentationen som används och inspelning av webinariet skickas ut via e-post till alla som deltagit. Ingen restid krävs och du kan sitta tillsammans med kollegor och diskutera. Våra webinarier är till för dig som är Phoniro-kund och ditt deltagande är kostnadsfritt.  Om du saknar webinarium inom något område som just du är intresserad av så skicka en intresseförfrågan till oss.

 

KUNDAKTIVITETER 2017

VITALIS 25-27 APRIL 2017
25-27 APRIL 2017 Svenska Mässan, Göteborg
Stor visningmiljö i samarbete med Tieto, Smarta hem. Varmt välkommen!

SEMINARIUM! Johanna Lethin Jacobson i samarbete med Tony Högnelid, Jotib, finns med i konferensprogrammet torsdagen den 27 april. "Chefen ska vara analog i en digital värld". Läs mer härPhoniro finns representerade på Vitalis utställning tillsammans med vårt senaste bolagsförvärv, e-tillsynsföretaget JoiceCare. Vamt välkommen!

ALMEDALSVECKAN
Johanna Lethin Jacobson, specialist välfärdsteknik, finns på plats i Almedalen för att diskutera och debattera välfärdsteknik. 

WEBINARIUM SÄKER MEDICINPÅMINNELSE 
14 september kl 15.15--16.15 GRUND
I samarbete med DoseSystem erbjuder vi grundinformation för dig som vill veta mer om säkert och trygg medicinpåminnelse med DoseSystem. Företaget som tagit Danmark med storm och som Phoniro har glädjen att få introducera på den svenska marknaden. DoseSystem har utvecklat ett revolutionerande säkert och tryggt system för medicinpåminnelse till en mycket rimlig peng som passar såväl hemtjänst som särskilt boende. För anmälan vänligen skicka ditt namn, kommun, och e-postadress till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

WEBINARIUM SÄKER MEDICINPÅMINNELSE 
15 september kl 10.15--11.00 FORTSÄTTNING
I samarbete med DoseSystem erbjuder vi en uppföljande information för dig som vill veta mer om säkert och trygg medicinpåminnelse med DoseSystem.
Hur ett projektinförande kan se ut. Vad ska man tänka på.  För anmälan vänligen skicka ditt namn, kommun, och e-postadress till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

WEBINARIUM LANSERING AV NYA GENERATIONENS NÖDSÄNDARE
29 september kl 10-11
6 oktober kl 10--11
Vi har nyligen lanserat vår nya generations nödsändare och under denna webinarietimme bjuder vi in dig och dina kollegor att ta del av information om vår nya generations nödsändare med  alla dess fördelar och hur den hanteras. För anmälan vänligen skicka ditt namn, kommun, och e-postadress till  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

SOCIALCHEFSDAGARNA 2017 
27-29 september, Östersund
Möt oss i Östersund under Socialchefsdagarna (FSS). Vi finns tillsammans med Tieto i en gemensam monter. Varmt välkommen!

DIPLOMERAD MONTÖRSUTBILDNING OCH MONTÖRSTRÄFF
17-18 oktober 2017, Halmstad

Inbjudan väntas skickas ut via e-post i dagarna.

ÄLDREOMSORGSDAGARNA 2017
25-26 oktober 2017, Stockholmsmässan

Välkommen till vår monter A05:17. Vi kommer bl a lansera vårt nya samarbete med DoseSystem och deras lösning för trygg medicinpåminnelse. Har du inte möjlighet att delta? Välkommen med en förfrågan via kontakt[a]phoniro.se.

KUNDAKTIVITETER 2018

MVTe MÖTESPLATS VÄLFÄRDSTEKNOLOGI OCH E-HÄLSA
23-24 januari 2018 Kistamässan
Vi finns såklart på MVTe 2018. Monter B:22. Välkommen!

PHONIRO ANVÄNDARTRÄFF 14-15 MARS 2018
14-15 mars 2018 i Stockholmsregionen
Mer information kommer.

SOCIALCHEFSDAGARNA 2018
3-5 oktober, Jönköping
Vi ser fram emot att ses i Jönköping! 

 

 

KUNDAKTIVITETER

Är du intresserad av att vi föreläser för er på hemmaplan? Kontakta marknadsansvarig, johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se.


REGIONAL 1-DAGARS ANVÄNDARTRÄFF LITE MINDRE, LITE NÄRMARE
Finns intresse? Kontakta oss på marknadsaktiviteter(a)phoniro.se för intresseanmälan. Ej bindande.

WEBINARIUM
Webinarium är ett smidigt sätt att ta del av information om nya lösningar och produkter. Frågor och svar ges i realtid. Presentationen som används och inspelning av webinariet skickas ut via e-post till alla som deltagit. Ingen restid krävs och du kan sitta tillsammans med kollegor och diskutera. Att delta på våra webinarier är kostnadsfritt och vänder sig till dig som är vår kund. Varmt välkommen!

Phoniro Nödsändare 

7 december kl 10-11 webinarium
Välkommen delta på kostnadsfritt webinarium. Vi informerar om nyheter om vår nya nödsändare. Med nödsändare hittas personen snabbare. Intresseanmälan gör du till johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se

E-tillsyn med kamera gästföreläsare Mats Rundkvist, tidigare e-hälsostrateg Västerås stad
11 januari kl 10-11.
Detta webinar vänder sig till dig som är vår kund av e-tillsyn via Joicecare eller Phoniro. Intresseanmälan för webinarium gör du till johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se. 


It-stöd för personlig assistans 

17 januari 2017 kl 13-14.
Intresseanmälan för webinarium gör du till johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se. 

Nya generationens larmsystem Phoniro 6000
Intresseanmälan för webinarium gör du till johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se.

Phoniro nyckelfri hemjänst eller särskilt boende

Intresseanmälan för webinarium gör du till johanna.lethin.jacobson(at)phoniro.se.VI ÄR FÖRELÄSARE OCH UTSTÄLLARE I FLERTAL KOMMUNER
Vi kan erbjuda inspirationsseminarier för er verksamhet för t ex uppstart inför nya utmaningar. Nystart.Etc. Tema är verksamhetsutveckling och välfärdsteknik. Varmt välkommen med intresseförfrågan.


KUNDAKTIVITETER 2017


MVTe MÖTESPLATS VÄLFÄRDSTEKNOLOGI OCH E-HÄLSA
24-25 januari 2017 Kistamässan
För dig som inte har möjlighet att finnas på plats i Kistamässan kan du boka in Giraffen. Läs mer på mvte.se. Vi ses i monter B22!


TRÄFF OCH DIPLOMERAD MONTÖRSUTBILDNING
8-9 februari 2017 Stockholm
Intresseanmälan kan skickas till sarah.ohlsson[a]phoniro.se redan nu. 


PHONIRO ANVÄNDARTRÄFF
21-22 mars 2017 Yasuragi Konferens, Stockholm
Ser mer information och inbjudan här.


FSS SOCIALCHEFSDAGARNA 
27-29 september 2017 Östersund
Möt oss i Östersund.